I am shocked that MBL did not notify neighborhood residents that there was a plan afoot to change the nature of the grass parking area on Bar Neck Road.

With all the talk about considering the village and considering climate issues, it seems very out of character to consider neither of these in this project. Grass does not reflect heat, does not stop absorption into the ground (although parking compaction does slow down that process), and grass is easy on the eyes. Making this area flat, graveled and/or paved is creating a terrible eyesore and is a degradation to both the community and environment. As a science institution that supposedly cares about the village, you seem to have missed the mark dramatically unless there is something I do not know. More cars into Woods Hole is no solution to maintaining a charming village campus. I am disappointed.

Ann Newbury

Albatross Street

Woods Hole

Recommended for you

(0) comments

Welcome to the discussion.

Keep it Clean. Please avoid obscene, vulgar, lewd, racist or sexually-oriented language.
PLEASE TURN OFF YOUR CAPS LOCK.
Don't Threaten. Threats of harming another person will not be tolerated.
Be Truthful. Don't knowingly lie about anyone or anything.
Be Nice. No racism, sexism or any sort of -ism that is degrading to another person.
Be Proactive. Use the 'Report' link on each comment to let us know of abusive posts.
Share with Us. We'd love to hear eyewitness accounts, the history behind an article.